Легенда. Информация в десния ъгал.

Блокът, който виждате на всяка статия е за да ви ориентира набързо за нашето мнение относно избраната локация. Ще се пробваме да ви обясним какво означават всички тези изображения, иконки и допълнителна информация.

 1. Трудност. Това е оценката от едно до пет мускулчета, според зависи от трудността за достигна на дадената локация. В най- общи линии едно означава, че можете да отидете до там свободно и да се разходите. Но 5 мускулчета означават, че ви е нужна сериозна подготовка, както физическа, така и всякаква друга подготовка, като например организация, ставане рано и други умения.
 2. Времетраене. Най- вероятно се досещате, че колкото повече запълнени картинки часовник има, толкова повече време ще ви е необходимо. Просто е 🙂
 3. Цена. Необходимите ви финансови средства, за да посетите този обект, като не включваме транспортните разходи, тези за храна или хотел. Само такси за вход, паркинг и други, ако има такива.
 4. Оценка. Нашата оценка за това място + преживяването и емоциите със които се сдобихме.
 5. Сезони. Има се предвид през кои сезони е препоръчително да се посети. Разбира се вие можете да отидете, когато поискате, но може и да има забрани и ограничение към самият обект, които да ви попречат.
 6. Контурна карта на България. Показваме ви с пин в коя част на България се намира даденият обект. Идеята е да се ориентирате колко е далече и колко време ще ви отнеме.
 7. Близки градове.
 8. Разстояние от София.
 9. Разстояние от Варна. Заедно със точка 8, като две крайни отправни точни.
 10. Google Maps. Линк с карта на точното местонахождение на даденият обект или неговото начало.
 11. Дайте своята оценка. Е опция, която даваме на всички желаещи да оценят обекта или нашата статия с звездички от една до 5.